To make this website work properly, and to provide the most relevant products and services to our site visitors, we place small data files called cookies on your device. By continuing to use this site you consent to the use of cookies in accordance with our cookies policy.

ABOUT THE SCHEME 

 

Penrose Dock will be a key differentiator for attracting the best talent. Its location, openness and natural light combined with targeting minimum Gold LEED standard certification, creates an enjoyable, inspiring environment for employees to excel everyday.

Designed by award winning architects Wilson Architecture, the 250,000 sq ft office development will consist of two world class office blocks located in the heart of the city’s North Quays and will retain in full the historic 12,000 sq. ft. Penrose House, as a key feature of the 1.8 acre scheme:

  • Penrose One – 80,000 sq ft – six storeys over ground
  • Penrose Two – 170,000 sq ft – eight storeys over ground

A NEW WORK EXPERIENCE 

 

Penrose Dock is perfectly tailored for the future workplace and provides its occupants an unsurpassed professional and personal quality of life:

  • Unique south-facing river frontage
  • Full perimeter glazing
  • Contemporary architecturally designed scheme
  • Attractive internal plaza area with water feature
  • Abundance of natural light throughout
  • Double level basement with 160 car parking spaces (50% of which are electric car charging points), 16 motorcycle parking spaces and 322 bicycle spaces
  • Dedicated town hall and coworking space available to all tenants for events

AMENITIES TO INSPIRE 


The scheme's numerous amenities are designed to accommodate the active, healthy lifestyles of its occupants.

  • 10,500 sq ft state of the art Gym with purpose built rooms for fitness and group classes
  • Separate male and female shower and changing facilities in the basement with fresh towels supplied daily
  • Café/Wine Bar
  • Dry cleaning and parcel delivery drop off location
  • Bicycle repair area
  • Drying room